Palvelut

Oheisella sivulla on listattuna tilitoimistoni tarjoamat palvelut. Löydät täältä myös tarkempaa tietoa hinnoittelusta.

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito on yleistynyt vuosien saatossa ja myös jo pienemmät yritykset ovat alkaneet siirtyä hintojen pudotessa sen käyttöön. Toimiessaan oikein, on sähköinen kirjanpito tehokasta ja nykyaikaista.

Tiliskalla on käytössä Finagon Procountor taloushallinto-ohjelmisto, joka on vuosien kokemuksella todettu toimivaksi ja kustannustehokkaaksi työvälineeksi. Procountor on asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä, joten kaikki data on molempien nähtävillä reaaliaikaisesti. Procountor Taloushallinnon lisäksi on valittavissa pienemmille asiakkaille sopiva Procountor Solo.

Ei enää kuittien keräämistä ja skannaamista. Laskujen lähetys ja vastaanotto onnistuu verkkolaskuina tai sähköpostitse ja kuiteistakin nappaat nopeasti kuvat omalla puhelimella heti ostoksen jälkeen. Palveluihini sisältyy veloitukseton Procountor-opastus.

Perinteinen kirjanpito

Kaikki yritykset eivät täysin sähköistä taloushallintoa kaipaa, eikä välttämättä edes pysty ottamaan sitä käyttöönsä. Näin ollen palveluistani löytyy vielä se ihan perinteinenkin kirjanpito.

Perinteisen kirjanpidon tukena voi ja kannattaa olla datapankki, johon voi kätevästi lisätä kuvat kuiteista ja muista mahdollisista dokumenteista. Tähän suosittelen käyttämään eTaskua, johon voi helposti kuvata mobiilisovellusta käyttäen kuitit suoraan omalla puhelimella.

Web-sovellukseen tallennat kätevästi tietokoneellasi majailevat tiedostot ja hallitset materiaalia. Voit lukea eTaskusta lisää täältä.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on äärimmäisen tarkkaa ja täsmällisyyttä vaativaa puuhaa. Kukapa ei haluaisi palkkaansa tilipäivänä? Tiliska hoitaa asiakkaidensa palkanlaskennan ja pitää huolta, että palkat löytävät perille sovittuna päivänä.

Palkanlaskentapalveluihin sisältyy myös matkalaskut, kaikki tarvittavat lisäselvitykset ulkopuolisille tahoille, lomapäivien seuranta ja kaikki muut asiakkaan kanssa sovittavat tehtävät.

Yrityksen perustaminen

Suunnitteilla uuden yrityksen perustaminen? Tietoa on saatavilla useasta eri kanavasta, mutta aloittavalle yrittäjälle informaation tulva voi tuntua jopa ahdistavalta. Tällä hetkellä tarjoan yrityksen perustamisapua osakeyhtiötä tai toiminimeä pohtivalle.

Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella niin laitetaan kaikki kerralla kuntoon!

Laskutus

Tuottaako laskutus harmaita hiuksia ja tuntuuko, että tärkeää työaikaa palaa hukkaan? Hoidan halutessasi myös yrityksesi laskutuksen, jonka vuoksi yrittäjänä voit keskittää tehokkaasti työaikasi tuloksen tekemiseen.

Kauttani onnistuu myyntilaskutuksen lisäksi myös reskontran seuranta ja mahdolliset perinnän toimet.

Huolenpito

Mielestäni yksi tärkeimmistä tehtävistäni kirjanpitäjänä on toimia tukipilarina. Kuuntelen, neuvon ja autan asiakkaitani eteen tulevien haasteiden ja mietteiden edessä. Rohkaisen pyytämään apua ja pyrin tuottamaan tarvittavan informaation selkokielellä, jotta ihan tavallinen tallaajakin ymmärtää mistä puhutaan.

Asiakkaanani saatat usein kuulla myös suustani lauseen ”tyhmiä kysymyksiä ei ole” ja tätä myös aidosti tarkoitan.

Hinnasto

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut

Tuntihinnoittelu 56 €/h.

Tuntihinnoitteluun sisältyy kaikki kirjanpitoon liittyvät toimet, peruskirjanpidosta viranomaisilmoittamiseen. Myös palkanlaskenta laskutetaan tuntihinnoittelulla.

 

Tilinpäätöspalvelut

Toiminimi: alkaen 170 €

Muut yhtiömuodot: alkaen 280 €

 

Kirjanpidon aloitusmaksu

Procountor Taloushallinto asiakkaille: 40 €

Muille: 55 €

Hintoihin sisältyy:

  • sopimuksen laadinta
  • viranomaisvaltuutusten hakeminen
  • kirjanpidon aloitustoimenpiteet mm. yrityksen kirjanpitoon tutustuminen ja käyttöasetusten muokkaus kirjanpitojärjestelmässä

Muille kun Procountorissa siirtyville asiakkaille hintaan sisältyy myös kirjanpidon alkusaldojen vieminen kirjanpitojärjestelmään.

 

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

 

Kirjanpitoon kuluvaan aikaan vaikuttaa esimerkiksi materiaalien määrä, tositeaineiston toimitustapa ja järjestys, mahdollinen palkanlaskenta ja monet muut tekijät. Ennen yhteistyön aloitusta annan aina tarkemman hinta-arvion jokaisen yrityksen tilanteen huomioon ottaen. Omille asiakkailleni on perusmuotoinen asiakasneuvonta aina veloituksetonta. Kysy tarjousta!